• Share on Google+

Am dispărut câteva zile pentru a-mi rezolva câteva probleme personale, însă nu mă pot abține și, în cazul în care nu ați prins, sau ați trecut rapid peste, vă semnalez o declarație a fostului premier Sorin Grindeanu, în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu Don’t BeLiviu Dragnea.

Citez.

« S-au spus foarte multe lucruri. Nu cred că a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a arătat multă înţelegere. Mi-a vorbit despre tinereţe şi despre tentaţii, despre loialitatea faţă de partid şi despre datoria faţă de ţară. Aş zice că mi-a vorbit părinteşte.

Sper că ceea ce s-a întâmplat îmi va aduce un plus experienţei politice, un plus pe care îmi doresc să-l folosesc in continuare în interiorul partidului. Când doi oameni maturi care îşi doresc stabilitate pentru această ţară stau din nou la aceeaşi masă, este clar că îşi doresc amandoi un partid puternic şi nedivizat care să guverneze spre binele cetăţenilor
. »

Toată treaba asta vine la două luni după ce Liviu îl pedepsește pe Sorin pentru insubordonare și-l trimite acasă. Și la încă câteva luni de la saptămânile în care, conform soției fostului prim ministru, Sorin își dorea să facă bine.

Atunci, Sorin declara: “Hai să vedem cât de bărbat este Liviu Dragnea”, făcând referire la faptul că el își dă demisia din funcția de prim-ministru, iar Dragnea ar trebui să facă la fel în cadrul partidului.

Concluzia? Tot Sorin o are.

« Înţeleg care sunt interesele şi obiectivele PSD, ca partid aflat la guvernare. Le-am susţinut şi le susţin în continuare, chiar dacă nu mai sunt eu prim-ministru. Am încredere în guvernarea PSD, care continuă la un nivel bun. PSD nu are nevoie de disensiuni interne, de rupturi la nivel central sau local. Au existat nemulţumiri în trecut, dar cred că, până la urmă, am reuşit să le rezolvăm. »

Cu alte cuvinte, ca să răspundem și titlului, Liviu nu a făcut decât să aștepte, iar Sorin a fost acela care ne-a arătat cât de bărbat este, înțelegând interesele și obiectivele PSD, lucru care i-a rezolvat, aparent, problemele cu Dragnea. Și, cel mai probabil, se va întoarce să facă bine românilor. Doamne ajută ferește!

#altăintrebare?

0 likes