Black Friday si Cyber Monday la HTC Vive

Posted by

Pasionații de realitate virtuală ramura HTC se bucură zilele acestea (29 noiembrie – 02 decembrie) de o dublă sărbătoa… în fine. Ai prins-o încă din titlu. 🙂 Pe lângă reducerile la cele două echipamente menționate mai jos, în detaliile oficiale, fiecare dintre acestea va fi însoțit de 12 luni de VIVEPORT Infinity gratuit, utilizatorii având astfel acces nelimitat la sute de aplicații VR și jocuri foarte bine cotate.

Am făcut o listă cu ce am găsit pe eMAG:

👉 Kit HTC VIVE Cosmos – VR System – 4.699,99 lei (nu pare la reducere)
👉 HTC Vive – 3.699 lei (redus 27%)
👉 HTC VIVE PRO STARTER KIT – 7.599 lei (redus 14%)
👉 HTC Vive Pro Eye – 10.700 lei (redus 6%)

Am o vagă impresie că cel puțin Pro Eye costă greutatea lui în aur.

Iată și detaliile oficiale:

Unul din cele mai inovatoare dispozitive VR la nivel mondial și, totodată, cel mai nou membru al familiei Vive, HTC Vive Cosmos poate fi achiziționat cu un discount de 100 euro, începând de la prețul de 729 euro. Un alt dispozitiv VR premium pe care românii îl pot achiziționa la un preț promoțional este și HTC Vive PRO. Astfel, produsul poate fi cumpărat începând de la prețul de 1199 euro, cu 200 euro mai puțin decât prețul uzual de achiziție. HTC Vive PRO este unul dintre cele mai performante sisteme VR din familia HTC Vive, acesta fiind o soluție completă pentru profesioniștii VR.

[…]

Printre produsele aflate în campania promoțională se numără și adaptoarele wireless pentru Vive Cosmos și Vive Pro, care beneficiază fiecare de un discount de 50 euro. Promoția este valabilă în perioada 29 noiembrie – 02 decembrie 2019, atât pe site-ul http://www.vive.com cât și în oferta magazinelor Altex, Emag, PC Garage și F64.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: