O idee de weekend

Posted by

Am observat că blogul ăsta a rămas prin câteva RSS readere.

Bun. Vă salut! 🙂

Vine weekendul, decembrie cadourilor luna samd reduceri, iar, pentru cei care încă nu știu deja, îmi plac jocurile pe PlayStation. De fapt, îmi place cum Sony a construit întreg sistemul, însă asta este altă poveste.

Recent a fost lansat Red Dead Redemption 2 (PS4). Nu e o recomandare, deoarece nu îl am, însă se spune despre el că este “the most detailed game of all time”, iar câțiva prieteni care îl au susțin că este de-men-ți-al.

Costă în jur de 85 euro, iar de Black Friday l-am văzut la 75 euro. Probabil de sarbători va scădea sub 50 pentru a câștiga clienți pentru eGoods. Trăim, vedem.

Se zvonește ca PVP-ul va fi mortal. Trăim, vedem. 🙂

Vă las cu 3 clipuri video. Unul cu diferențele dîntre console (de grafică), un trailer și un alt clip făcut de un tip… curios. Enjoy și zi-mi părerea ta. 🙂

Și un bonus, pentru cei care au ajuns până aici. Salut, Radu! 🙂 Dacă aveți un televizor 4K, dați play la minunăția asta.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

5 comments

Lasă un comentariu: