IKEA – Love story

Posted by

Am lipsit o perioadă din online și este posibil ca anumite lucruri să fie deja fumate, însă spotul eMAG pentru noua campanie de brand mi-a redeschis apetitul pentru reclame și, din clip în clip și postare în postare pe Facebook, am dat peste un spot semnat Ogilvy pentru IKEA, în Grecia.

Love story se numește.

Nu înțeleg o silabă din țațichi, nu mi-au plăcut neapărat regia și montajul, însă mi-a picat buza de jos pentru juma’ de secundă când a apărut cartonul cu brandul IKEA aproape de la final. Și nu cred că sunt singurul non-țațichi care a pățit asta.

Știe cineva să traducă vocea de la final? 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: