Liveuri despre muzica, teatru, sport si dezvoltare personala si profesionala (curator: Tudor Chirila)

Posted by

În perioada asta am adoptat un brand. Este vorba despre Vodafone, probabil cea mai lungă relație pe care am avut-o ca și consumator cu o companie comercială. Internet fix am consumat de 20 de ani de la ei (bine, toată suita de companii care au ajuns, într-un final, Vodafone – Storm TV, Astral, UPC), voce și date pe mobil cam tot de atunci, cu câteva mici perioade în care am utilizat Orange (în România) și Digi (cât am locuit în Spania, a doua oară).

Îmi plac brandul, valorile, comunicarea, proiectele, în fine, înțelegeți voi, ne-am potrivit. Am colaborat cu Vodafone ca și creator de conținut (influencer, pentru cei mai tineri dintre voi :)), participând la nenumărate campanii de brand, de comunicare, comerciale sau nu, lansări, black fridays și cred că am și bifat vreo 2 petreceri. Nu am făcut neapărat un calcul, însă cred că și aici pot vorbi despre cea mai lungă colaborare pe care am avut-o cu un brand.

Vodafone a lansat astăzi Împreună suntem mai puternici, o platformă de conținut ce își propune să ofere conținut Live pentru persoanele care stau acasă, însă își propune (și oferă și mecanisme de plată prin iabilet.ro) să și susțină artiștii în această perioadă. Vorbim de muzică și teatru, clase de sport și masterclasses pentru dezvoltare personală și profesională pe diferite teme precum creativitate & utilitate, parenting, storytelling, actorie, fotografie etc.

Acum, vă las să descoperiți programul Live-urilor și vă semnalez, pentru diseară, masterclass-ul Camera din buzunar susținut de Alex Damian, despre lumea fotografiei cu smartphoneul. Cum alegi un telefon pentru fotografie? Cum faci încadrarea și cum te joci cu compoziția? Cu ce editezi și cum te promovezi în social media?

Răspunsurile la ora 20:00, aici, pe Damian îl puteți susține aici.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: