In-futui-credibil!

Posted by

Asta e concluzia la care am ajuns aseara, cand, impreuna cu alti cativa bloggeri, am participat la prima semifinala Romanii au talent. Si stiu deja cu siguranta unde o sa fiu diseara, saptamana viitoare si peste inca o saptamana.


Trupa Ballance

In platou.

Nu le-as rata pentru nimic in lume, diferenta dintre ceea ce se vede la TV si glumele pe care le fac juriu, Bartos si Smiley in pauze, ori trairile pe care le ai la cativa metri de concurenti, fiind uriase.

Plus ca, urmarind organizarea de aseara din platou, nu pot sa ma gandesc decat la ceasurile elvetiene ramase in urma. La propriu.

Nu am vazut niciodata un show mai bine organizat, pus la punct pana la cel mai mic detaliu, de la pozitionarea in scena a prezentatorilor, camerelor ori luminilor, pana la interviurile exclusive din culise, pentru protv.ro.

Totul se intampla la secunda, numaratoarea inversa gasindu-ne de fiecare data infipti in scaune, cu ochii cat cepele pe scena.

Ne citim diseara pe Twitter!

0 likes

4 comments

  1. salut costin, sunt Andrei de la cutiuta-milei.com
    nu stiu cum se procedeaza (am lasat un comment la arhi iar el m-a indreptat spre tine) dar as vrea sa fiu si eu prezent vineri in platou la romanii au talent ? mai sunt locuri in tabara bloggerilor ? sau macar in alta parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *