inFamous Second Son, gratuit pentru abonații PlayStation Plus

Posted by

Luna trecută am nimerit-o. Assassin’s Creed Freedom Cry nu prea m-a atras, însă și-a scos pârleala Just Cause 3. Bine, toți cei cu care joc Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands au descărcat și jucat Just Cause 3 în august. Not for long, jocul nu are secțiune de multiplayer (deci nu ne-a atras prea tare) și, în plus, nu sare de 1080p.

Vestea bună e că, pentru septembrie, Sony a anunțat lista jocurilor oferite gratuit abonaților PlayStation Plus: That’s You (PS4); Truck Racer (PS3); Handball 2016 (PS3); We Are Doomed (PS Vita & PS4); Hatoful Boyfriend (PS4 & PS Vita); Child of Light și inFamous Second Son.

Iar eu m-am bucurat la asta:

inFamous Second Son, dezvoltat de echipa Sucker Punch Productions și publicat de către Sony Computer Entertainment, urmărește povestea lui Delsin Rowe în lupta cu cea mai mare organizație guvernamentală din Seattle, Department of Unified Protection (D.U.P.).

Acesta își folosește puterile supranaturale într-un univers de tip open world, complet explorabil. La nivel grafic, jocul lansat în 2014 a fost cu doi ani mai târziu îmbunătățit pentru PlayStation 4 Pro, inFamous Second Son având suport HDR pentru o experiență vizuală realistă, rezoluție 4K și un framerate ajustabil.

Trailer (4K)

Recomandare

Dintre jocurile de mai sus vă recomand That’s you. E primul joc dintr-o serie de jocuri multiplayer pe care le joci cu prietenii, folosind un singur playstation și smartphone-ul. Jocul este un “board game”, se poate juca până în 6 persoane și este de-men-ță totală.

Nu înțeleg de ce l-au băgat la jocuri gratuite, el era deja prezentat cu titlu gratuit în PlayStation Pro. Dar o să revin pe tema That’s you într-un articol viitor. Sau chiar un vlog. 🙂

0 likes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *