Events: #InfluencerMarketing in Romania – The Players (e01) | #clubhouse

Posted by

Follow-up:

#noua | #InfluencerMarketing in Romania – The Players (e01) | #clubhouse

————–

Începând cu această seară, inițiez un nou room pe 👋 Clubhouse care, la fel ca în cazul seriei despre #WorkFromHome, pleacă tot dintr-o nevoie persoanală, și anume aceea de a învăța și de a fi la curent cu zona de Influencer Marketing locală, de la trenduri, statistici și strategii, până la implementări și jucătorii din piață.

Mă aștept și vă invit la discuții deschise, #nofilter, după program, ca și când ne-am fi întâlnit live la unul dintre evenimentele din industrie care știu că lipsesc tuturor, profitând de aceste canale de comunicare în social media și deschiderea și adaptarea rapidă la nou, care tind să cred că ne caracterizează pe toți, altfel nu am mai fi fost aici. 🙂

🔗 Clubhouse: 🇷🇴 #InfluencerMarketing în România – The Players – e01
🔗 Cefaci.Online Events: Detalii și zonă de întrebări pentru speakeri

Invitați permanenți / co-hosts ai acestui room vor fi Ioana Anescu, Director General IAB România (linkedin), Ana-Maria Udriște, Co-Founder Avocatoo (linkedin), și Alexandru Negrea, trainer social media & GM Social Smarts (linkedin), alături de care am lucrat pentru câteva luni bune în 2020 la Codul de Bune Practici în Influencer Marketing (descarcă gratuit) lansat în octombrie.

Diseară vor mai fi alături de noi Andreea Lupu, Strategy & Innovation Director Starcom (linkedin), Cristian Manafu, MP Evensys (linkedin), și Cabral Ibacka, TV, host și blogger (linkedin), iar primul sezon, The Players, este adresat oamenilor din agențiile de comunicare, digitale, de publicitate și media, creatorilor de conținut / influencerilor și departamentele de marketing din cadrul companiilor.

Join the stage

Dacă lucrezi într-o agenție ce are legătură cu crearea și creatorii de conținut digital, într-un departament de marketing al unui brand, sau creezi conținut / ești influencer și vrei să participi la discuții sau ai chiar o propunere de temă pe care am putea să o dezbatem într-un room pe Clubhouse alături de invitați din industrie, trimite-mi, te rog, un email la stiu@cefaci.online. Mulțumesc.

Diseară vom încerca să aflăm care au fost brandurile și campaniile care ne-au impresionat cel mai mult în 2020, la ce ar trebui să ne așteptăm în 2021 de la Influencer Marketing în România, care sunt tendințele în zona asta, poate și ceva informații la cald de la surse zero în ceea ce privește proiectele din această zonă, dar și deciziile playerilor și impactul pe care acestea îl pot avea în piață.

Recapitulând: miercuri, 19:30, #clubhouseapp. Mă găsiți la @costinro, iar dacă aveți întrebări pe care doriți să le adresați invitaților, lăsați un comentariu în pagina evenimentului de pe cefaci.online (link mai jos). Tot acolo veți putea găsi, ulterior, și un rezumat al room-ului, precum și alte detalii, dacă va fi cazul.

Reiau cele două link-uri:

🔗 Clubhouse: 🇷🇴 #InfluencerMarketing în România – The Players – e01
🔗 Cefaci.Online Events: Detalii și zonă de întrebări pentru speakeri

Ne auzim pe Clubhouse! 👋

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: