• Share on Google+

Cum am susținut programele de accelerare și startup-urile ori de câte ori am avut ocazia, vă semnalez faptul că, începând de astăzi, tinerii pasionați de tehnologie pot aplica pentru programul de mentorat Innovation Labs 2017.

IL 2017 este cel mai mare program de pre-accelerare pentru startupuri tehnice la început de drum din România. Este organizat la București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara, și structurat în trei etape: Hackathon, Boost Day și Demo Day.

Hackathon-ul de 24 de ore oferă participanților oportunitatea de a-și contura mai clar ideile, de a le susține în fața juriul și a publicului și de a-și consolida echipa.

Cele mai bune echipe vor continua să își dezvolte produsele în cadrul programului de mentorat din martie – mai, prin întâlniri săptămânale cu specialiști de top din industria ICT și din business.

Echipele își prezintă prototipurile finale pe 24 mai la Demo Day, în fața potențialilor investitori, parteneri și mass media, având astfel șansa de a câștiga atenția unor finanțatori, parteneri și noi utilizatori.

Care este programul?

– 13.02 – 02.03: Înscrieri pentru Hackathonul din București;
– 04.02 – 05.02: Hackathon în București(la Poli);
– 13.02 – 09.03: Înscrieri pentru Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara;
– 11.03 – 12.03: Hackathon în Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara.

Înscrierile se pot realiza aici.

0 likes