Social Media: Instagram a lansat Face Filters

Ieri, Instagram a anunțat câteva update-uri care continuă seria de funcționalități inspirate de la Snapchat prin care Facebook s-a făcut remarcat anul acesta începând cu lansarea Instagram Stories.

Principala funcționalitate anunțată ieri a fost Face Filters, cu 7 filtre mult mai timide decât găsești pe Snapchat (aici numărul a ajuns la 19, plus o aplicație pe care trebuie să o descarci separat), însă este fix aceeași Mărie.

O altă funcționalitate anunțată este Rewind, care dă posibilitatea utilizatorilor de a publica clipuri video de maxim 15 secunde, filmate normal prin intermediul aplicației, doar că… invers. De la coadă la cap, cum ar veni.

M-am jucat puțin cu Rewind și mi se pare o chestie interesantă deoarece poți vedea imediat cum ar arăta o scenă filmată invers (numai bună de vlog, de exemplu :-D), singura problemă pe care o văd fiind lipsa profilului landscape.

Toate filmările sunt pe verticală.

Last but not and least, Instagram anunță și un sticker hashtag pe care-l puteți observa și în imaginea ce ilustrează articolul de față, plus o pensulă de ștergere (sună dubios rău în română eraser brush, nu? :-))

Acum, întrebarea mea pentru tine nu are legătură cu Instagram. Ai folosit vreodată chestiile astea în… Facebook Messenger? Pentru că, dacă nu știai, este plin de stickere, măști, filtre și altele din seria asta. Plin.

Comentarii prin Facebook

comentarii

Published by Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001. He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs. In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro). More «here».

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *