Instagram a lansat primul numar al revistei digitale Instagram Insider

Publicat de

Tocmai a fost lansat primul număr al revistei digitale Instagram Insider, ediție despre Fashion și Beauty. Revista este despre inspirație și descoperirea trendurilor și a oamenilor din spatele acestora, cei de la Instagram lucrând cu diverși creatori, designeri, personalități și brand-uri care promovează cultura.

Revista conține materiale și conturi din zona arts & craft, beauty, skinfluenceri, fashion, streetwear, small business și o zonă de Q&A în care sunt selectate câteva întrebări ale utilizatorilor la care se oferă un răspuns.

Răspunsurile din acest prim număr vizează subiecte precum: cum se poate activa bifa de verificare a contului (blue checkmark), hashtag-urile, dacă sunt eficiente sau nu, detalii despre opțiunea de ascundere a like-urilor și despre link-urile de swipe-up.

* puteți descărca revista de pe Slideshare.

Vezi cum te poți abona pentru a păstra legătura!

🔔  Abonează-te la blog prin email (vezi sidebar), ori antrenează-ți browserul să-ți trimită notificări când public un articol (vezi clopoțelul din bula albastră de jos). Funcționează și pe mobil (iOS și Android), dar și pe Windows sau MacOS. Mulțumesc.

Lasă un comentariu: