Despre Recently Deleted, noul feature Instagram

Posted by

Recent, Instagram a anunțat un nou feature, „Recently Deleted”, care îți permite să examinezi și să aduci înapoi pozele sau video-urile pe care le-ai șters recent. De asemenea, au introdus și un sistem de protecție împotriva hacker-ilor, care pot șterge toate pozele, odată cu spargerea contului.

Cu noul feature, userii vor fi întrebați dacă ei sunt realii proprietari ai contului, înainte de a șterge definitiv sau de a aduce înapoi content-ul din „Recently Deleted”.

Cum funcționează noul feature?

Content-ul realizat pe Instagram (foto, video, reels, video-uri IGTV, stories) pe care alegi să îl ștergi este înlăturat din cont și adăugat în folder-ul „Recently Deleted”. Story-urile șterse, care nu se află în arhivă, vor sta în folder timp de 24 de ore. Restul fișierelor vor fi șterse automat în 30 de zile.

În aceste 30 de zile poți accesa content-ul șters din Settings > Account > Recently Deleted, de unde poți restaura sau șterge permanent content-ul. Noul feature se poate accesa după actualizarea aplicației la noua versiune, adică ultimul update din store.

* photo by Kate Torline on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: