Instagram va introduce Story Draft

Publicat de

Într-un tweet publicat săptămâna trecută, Instagram a anunțat că urmează să apară ceva nou și că, în curând, utilizatorii rețelei sociale vor putea „salva” story-urile cu ajutorul unei funcționalități ce le permite stocarea de drafturi (înainte de a fi publicate).

Acest nou feature a fost solicitat de mai multe persoane, având în vedere că Adam Mosseri, Head of Instagram, a publicat un tweet în care spune că oamenii au cerut, așa că ei livrează, prin urmare draft-urile pentru stories urmează să apară în curând.

Momentan, story-urile se pot salva doar după ce au fost postate, apăsând pe butonul More și apoi Save Photo/Video. De asemenea, acestea mai pot fi salvate și prin arhivare (Settings – Privacy – Story – Save Story to Archive). Postările, în schimb, se pot salva ca draft și poți vedea pașii aici.

În ceea ce privește proiectele Instagram, Adam Mosseri anunța, luna aceasta, că își dorește să realizeze și un Instagram pentru copiii de sub 13 ani, cu content specific acestora.

Vezi cum te poți abona pentru a păstra legătura!

🔔  Abonează-te la blog prin email (vezi sidebar), ori antrenează-ți browserul să-ți trimită notificări când public un articol (vezi clopoțelul din bula albastră de jos). Funcționează și pe mobil (iOS și Android), dar și pe Windows sau MacOS. Mulțumesc.

Lasă un comentariu: