Instagram va introduce Story Draft

Posted by

Într-un tweet publicat săptămâna trecută, Instagram a anunțat că urmează să apară ceva nou și că, în curând, utilizatorii rețelei sociale vor putea “salva” story-urile cu ajutorul unei funcționalități ce le permite stocarea de drafturi (înainte de a fi publicate).

Acest nou feature a fost solicitat de mai multe persoane, având în vedere că Adam Mosseri, Head of Instagram, a publicat un tweet în care spune că oamenii au cerut, așa că ei livrează, prin urmare draft-urile pentru stories urmează să apară în curând.

Momentan, story-urile se pot salva doar după ce au fost postate, apăsând pe butonul More și apoi Save Photo/Video. De asemenea, acestea mai pot fi salvate și prin arhivare (Settings – Privacy – Story – Save Story to Archive). Postările, în schimb, se pot salva ca draft și poți vedea pașii aici.

În ceea ce privește proiectele Instagram, Adam Mosseri anunța, luna aceasta, că își dorește să realizeze și un Instagram pentru copiii de sub 13 ani, cu content specific acestora.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: