Mobile Apps: Institutul National de Statistica

Posted by

Despre INS am amintit cu ocazia articolelor despre videochat. Pentru cei care au deschis mai târziu monitoarele sau ecranele telefoanelor smart pe cefaci.online, este vorba despre două articole relaționate la o încercare de manipulare a unui trust de presă în ceea ce privește cifre ale industriei de videochat din România. Găsiți detalii pe link-ul de mai sus.

Dacă vă plac cifrele și situația noastră a românilor, în general, există o aplicație în AppStore (și Google Play) care preia din datele INS. Aplicația este devoltată de un particular, însă promovată de Institutul Național de Statistică. Iar săptămâna aceasta, INS a anunțat pe Facebook un nou update al aplicației, precum și adăugarea de date recente a forței de muncă actuale.

#niciunweekendfaracifre :))

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: