400 de pozitii de internship deschise in ultima luna | BestJobs

Posted by

Sezonul absolvirilor corespunde cu sezonul oportunităților de internship pentru studenți sau proaspeți absolvenți, iar o comunicare de astăzi din partea BestJobs arată disponibilitatea a aproape 400 de poziții pentru stagiari în domenii precum HR, contabilitate, vânzări, IT, inginerie, marketing și producție, alături de programe de internship 360, menite să familiarizeze stagiarii cu mai multe arii dintr-o companie, precum Consumer Experience, Key Accounts, Brand Retail, Commercial Strategy, Call Center & Remote Activation, IT, Manufacturing, HR, Marketing & Digital.

Pentru studenți, internship-ul reprezintă o oportunitate de a adăuga experiență la CV, de a se familiariza cu domeniul în care și-au făcut studiile și de a observa dinamica activității în cadrul unei companii. Numai în ultima lună, nivelul aplicărilor au fost de 10 la 1. Companiile care au creat cea mai mare competiție între candidați, conform numărului de aplicări din ultima lună, au fost Unicredit (București), Enel (București și Timișoara), PayU (București), Thales Systems România (București) și Yazaki Component Technology SRL (Timișoara).

Orașele în care studenții au avut parte de cele mai multe oportunități de înrolare într-un program de internship au fost București, Timișoara, Constanța, Arad și Iași. Poziții disponibile sunt și în localități precum Gearmata, Vălenii de Munte, Urlați, Agigea și Vatra Dornei. Majoritatea programelor de internship disponibile au câte 2 sau 3 poziții deschise, iar 10% dintre ele oferă peste 20 de locuri în companie.

Pe lângă stagiile care urmăresc doar instruirea colegilor temporari cu privire la activitățile operaționale ale companiei și nu cer cunoștințe în afara celor de bază, unele programe de internship au avut și anumite criterii de selecție, cum ar fi cunoașterea unei limbi străine, cele mai căutate fiind engleza, franceza, germana și italiana.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: