Behind-the-scenes si interviuri cu Hideo Kojima si actorii din Death Stranding

Posted by

Vineri am tras la sorți câștigătorul licenței de Death Stranding oferită de @PlayStation Romania abonaților newsletterului 0743.GAMNING și am avut surpriza să observ că a ajuns la un mega fan PlayStation, sau, cel puțin, așa mi-a spus mie fotografia de confirmare că jocul se descarcă la el pe PS4, pe care mi-a trimis-o. Sau, mai bine zis, rafturile pline de jocuri PlayStation din spatele TV-ului. 🙂

Ca o paranteză, și mai mare supriza a fost când, aseară, la Bloggers Lan Party, eveniment la care PlayStation a adus un BB! la scală 1:1 (sau cel puțin așa mi l-am imaginat eu, nu e ca și cum există vreunul în realitate), m-a abordat – într-o pauza de țigară – unul dintre abonații newsletterului. – Salut, Costin! Ce faci, ce zici, sunt abonat la newsletter. Abia ce a sărit de 400 de suflete și merge pe 500, zic!

Revenind la Death Stranding, povesteam în newsletter că jocul este despre singurătate și reconectare, iar ideea nu îmi aparține, iar dacă aveți ceva timp la dispoziție, vă recomand două clipuri video. Primul este un reportaj BBC Newsbeat – Death Stranding: Inside Kojima Productions – cu exclusivități behind-the-scenes (de aici și observația mea din newsletter), iar cel de-al doilea, interviul de la lansarea jocului, cu Hideo Kojima, producătorul, și actorii Norman Reedus, Troy Baker și alți, publicat de videogamers.eu.

Alternativă la TV. 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: