• Share on Google+

Am observat că apelurile mele de voce au trecut în ultimul an pe Whatsapp și FB Messenger în proporție de 80%. Apeluri normale mai am cu banca, contabila și ceva rude. Nici cu administratorul blocului în care m-am mutat nu mă sun. Citirea și alte informații se transmit prin Whatsapp. Are 76 de ani. 🙂

Altă chestiune la care lucrez de ceva vreme este de a-mi forma obișnuița de a ține totul în cloud. Cumva, munca pe care o prestez eu aș putea să o fac de oriunde aș avea o conexiune bună la internet, iar acum încerc să mut totul în zona terminalelor mobile (iPhone / iPad). Dacă aș putea renunța la laptop, sunt sigur că viața mea ar fi mult mai ușoară.

Lansarea celui mai recent smartphone de la Apple, iPhone X, a fost în mod evident trollată de prețul pe care compania l-a anunțat pentru acest model: $999. Cel mai probabil, în România va ajunge pe la 1000 – 1100 euro, bani la care poți să-ți achiziționezi un MacBook Air de la eMAG.

În urma lansării iPhone X am găsit acest articol, al cărui editor i-a ales titlul “The iPhone X is the Beginning of the End for Phones“. Nu te gândi că este un articol alarmist, însă dă-mi voie, în cazul în care nu te-a convins, să-ți cresc puțin interesul. 🙂

Smartphones, as a category, are racing to the bottom. Each other year a trend sets the stage for what phone makers will try to cram in to help market yet another phone in various different ways.

Essential, Samsung and LG have all released phones with ‘edge-to-edge’ displays that look so similar to each other it’s hard to even make an informed decision anymore.

Do you want a black rectangle or a white one? A slightly bigger rectangle or a thinner rectangle? The rectangle with a camera bump or without it?

Sau ce ziceam și eu, mai sus.

An always-online watch and pair of glasses for on the go, and an iPad for work might be all you need.

There’s a chance you still need an iPhone in your pocket as the processing power for these devices, but if we’re able to get super-fast connections at the level that 5G promises, maybe it can just be done entirely in the cloud instead.

Restul aici.

Altfel…

iPhone 8 and iPhone 8 Plus adoption was lower than previous models over the first three days of availability. (de aici)

iPhone X va fi disponibil începând cu 3 Noiembrie.

0 likes