Sprijin pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca

Posted by

Plecând de la datele Institutului Național de Statistică, care spun că în luna iunie a acestui an 425.000 de persoane își căutau activ locuri de muncă, Vodafone Romania a lansat jobseekers connected, un program de sprijin pentru cei care își cauta activ un loc de munca, care îi ajută în a-și dezvolta aptitudini profesionale, a deprinde noi abilități și în a explora oportunități de carieră în domeniul tehnologiei.

Acesta cuprinde informații necesare de orientare și ghidare în carieră, cursuri de specializare și recalificare, acces la servicii medicale în sistemul privat, dar și o ofertă comercială din partea Vodafone. Mai mult, 10 dintre utilizatorii platformei de joburi eJobs, selectați prin concurs, vor beneficia de promovarea CV-urilor lor pe rețeaua de socializare Facebook pentru a ajunge mai rapid în atenția angajatorilor.

Lista completă a beneficiilor platformei este următoarea:

  • Orientare și ghidare profesională prin Future Jobs Finder și acces gratuit la peste 650 de cursuri online pe platforma Udemy
  • 2 luni de gratuitate urmate de o reducere de 10% la abonamentele de servicii medicale pentru adulți și copii oferite de rețeaua Regina Maria, prin programul de loialitate Vodafone Club
  • Concurs cu premii constând în sponsorizarea a 10 CV-uri eJobs cu câte 1.000 de euro fiecare
  • Ofertă de servicii Vodafone

Înainte de a-și face cont, poți descoperi ce joburi ți se potrivesc, pentru a cunoaște spre ce să te îndrepți în digital sau în domeniul tehnologiei, în funcție de aptitudinile și competențele tale, printr-un test pe care-l poți da aici. Prima parte a testului, 20%, conține câteva zeci de întrebări care țin de abilitățile, activitățile, comportamentul și aptitudinile tale.

L-am făcut și eu, iar rezultatul a fost accurate cu ce fac oricum de 10 ani deja. 🙂

* photo by Ian Schneider on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: