Descarca jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus | martie 2021

Posted by

Playstation a anunțat, de data aceasta, 4 jocuri gratuite pentru membri PlayStation Plus, pentru luna martie, iar în această lună pare că avem parte de jocuri RPG, puzzle (pentru norocoșii care au deja o unitate PlayStation 5), sci-fi survival și shootere în VR, pentru posesorii de PS VR. Acestea sunt:

– Final Fantasy VII Remake (PS4)
– Remnant: From the Ashes (PS4)
– Maquette (PS5)
– Farpoint (PS VR)

Final Fantasy VII Remake este un joc de tipul RPG ce a câștigat mulți adepți datorită personajelor, poveștii și a bătăliilor epice. Povestea acestui joc acoperă evadarea de la petrecerea din Midgar și merge tot mai adânc în evenimentele care se petrec în acest loc.

Remnant este un shooter tip survival, third-person, în care joci ca fiind unul dintre singurii oameni rămași pe lume, care așteaptă să recupereze lumea dominată de monștri și intruși interdimensionali. Te vei aventura în lumi dinamice, singur sau alături de până la alți doi supreaviețuitori, căutând provizii și modificându-ți echipamentul astfel încât să ai cât mai multe șanse să te bați cu peste 100 de inamici.

Maquette este un joc de tipul puzzle în care totul poate părea ca într-o antiteză. Tot ceea ce este mic este simultan imens, în acest joc first-person conturat în jurul unei simulări recursive de tipul picturilor Escher. Soluțiile puzzle-ului necesită răsucirea lumii recursive, iar prin manipularea peisajului unei diorame vei vedea schimbările reflectate în versiunea de mărime naturală care te înconjoară.

Farpoint este un shooter VR, first-person, unde trebuie să stăpânești un arsenal de arme pentru a te ține în viață, într-o lume extraterestră ostilă. Se poate juca solo sau online, cu un prieten.

Cele patru jocuri vor fi disponibile până pe 5 aprilie. Poți vedea jocurile gratuite din luna februarie aici.

* photo by Igor Karimov on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: