Descarca jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus | aprilie 2021

Posted by

PlayStation a anunțat cele 3 jocuri gratuite disponibile începând cu 6 aprilie membrilor PlayStation Plus. Acestea sunt Oddworld: Soulstorm (PS5), Days Gone (PS4) și Zombie Army 4: Dead War (PS4).

Oddworld: Soulstorm | PS5

Abe din Oddworld revine în acest joc de acțiune, realizat după evenimentele din Oddworld: New ‘N’ Tasty. Abe trebuie să își salveze prietenii Mudokons, iar acest lucru va fi posibil prin recrutarea de noi adepți, rezolvarea puzzle-urilor și colectarea de bunuri pentru a construi un arsenal cu care să își salveze prietenii. Este un joc în care vei vedea că este nevoie de mai mulți oameni pentru a învinge și că nu vei putea rezolva singur toate problemele.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: