Descarca jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus | mai 2021

Posted by

PlayStation a anunțat cele 3 jocuri gratuite care vor fi disponibile începând cu 4 mai, membrilor PlayStation Plus. Acestea sunt: Wreckfest: Drive Hard, Die Last (PS5), Battlefield V (PS4), Stranded Deep (PS4).

Wreckfest: Drive Hard, Die Last | PS5

Wreckfest este un joc de curse, realizat de creatorii jocului FlatOut, în care trebuie să concurezi împotriva altor mașini, să upgradezi aspectul mașinii și armura ei, astfel încât să reziste impactului accidentelor epice și a curselor extrem de competitive. Distrează-te în modurile de joc amuzante, în timp ce ești la volanul vehiculelor, și provoacă-ți prietenii într-un joc online, care se poate juca cu până la 24 de jucători.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: