Descarca gratis Call of Duty: Black Ops 4, WWE 2K Battlegrounds si A Plague Tale: Innocence | PlayStation Plus – iulie 2021

Publicat de

Începând de astăzi sunt disponibile în PlayStation Store jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus. Despre acest abonament al celor de la SIE am scris în noiembrie 2019 (Ce este PlayStation Plus?), cel mai mare avantaj fiind acela că, pentru cei 200+ lei cât costă abonamentul în fiecare an, PlayStation oferă jocuri a căror valoare însumată tind să cred că depășește 1000 de euro.

Puteți vedea pe tagul PlayStation Plus care au fost jocurile gratuite în lunile precedente, iar cele pe care le puteți descărca din PlayStation Store luna aceasta sunt: Call of Duty: Black Ops 4, WWE 2K Battlegrounds, A Plague Tale: Innocence. Dintre acestea, doar pe WWE 2K Battlegrounds nu-l aveam (trebuie să fie super fun cu prietenii), celelalte două fiind de mult în Library.

Mai trebuie menționat că A Plague Tale: Innocence este doar pentru cei care au băgat 6k RON într-un PlayStation 5 adus de vreun speculant de (pe) eMAG, versiunea fiind exclusiv pentru PS5, prin urmare nu se poate juca și pe PlayStation 4. Iată trailerele fiecăruia dintre jocurile de mai sus. Detalii despre jocuri găsiți pe blogul PlayStation.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Lasă un comentariu: