Descarca gratuit Tennis World Tour 2, Hunter’s Arena: Legends si Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville | PlayStation Plus – august 2021

Posted by

Pentru cei care nu știu ce e abonamentul PlayStation Plus, am un articol scris deja pe tema asta pe care vi-l recomand. Îmi mulțumiți mai târziu, dacă e. 🙂

Ce este PlayStation Plus?

Luna iulie a adus membrilor PlayStation Plus, cu titlu gratutit, următoarele jocuri pe care le mai puteți încă adăuga în Library până duminică, 1 august, inclusiv:

  • Call of Duty: Black Ops 4 – pe care eu îl aveam, l-am jucat foarte puțin la vremea lui, iar cu apariția Cold War (ultimul CoD) nici că m-aș mai intoarce având în vedere că există și WarZone pe care-l joc destul de frecvent cu prietenii
  • WWE 2K Battlegrounds – pe care nu am avut cu cine să-l joc (mi se pare fun)
  • A Plague Tale: Innocence – un single player pe care am zis cred că de 100 de ori că o să-l și platinez. Nu s-a întâmplat.

În luna august, conform articolului de pe blogul PlayStation, membri PlayStation Plus vor putea descărca, tot gratuit, începând cu luni, 2 august, jocurile de mai jos (am pus și prețutile din PS Store):

  • Tennis World Tour 2 (release 24/9/2020) – 240 ron
  • Hunter’s Arena: Legends (release în ziua gratuității pentru membri PlayStation Plus)
  • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (release 18/10/2019) – 130 ron

Avem un joc care se va lansa în aceeași zi cu jocurile gratuite pentru PlayStation Plus (pagina oficială aici) care înțeleg că va combina elementele de RPG, arena de lupte multiplayer online (MOBA) și mecanica de battle royale, un joc de tenis care a fost lansat în plină pandemie (septembrie 2020) și un joc din seria Plants vs. Zombie care, personal, nu mă pasionează prea tare.

Trailere mai jos.

 

 

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: