PlayStation: Descarca gratuit Predator: Hunting Grounds, Overcooked: All You Can Eat! si Hitman 2 | septembrie 2021

Posted by

Începând cu 7 septembrie, membri PlayStation Plus pot descărca gratuit jocurile din titlu: Predator: Hunting Grounds, Overcooked: All You Can Eat! si Hitman 2. Dintre acestea eu am jucat doar Predator: Hunting Ground când a fost lansat de către SIE și chiar am avut o tentativă să-l platinez, însă m-a bătut engine-ul și în cele din urmă am renunțat.

Până pe 7 septembrie mai aveți timp să descărcați, ori să adăugați în Library pentru a le putea descărca cu altă ocazie, jocurile lunii august 2021: Tennis World Tour 2, Hunter’s Arena: Legends si Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Mai multe detalii despre fiecare joc în parte, însă și trailele acestora le găsiți în articolul scris luna trecută.

Iată trailerele pentru cele de luna aceasta, cu mențiunea că Overcooked: All You Can Eat! este versiunea pentru PlayStation 5, iar Predator: Hunting Grounds și Hitman 2 sunt PEGI 17+.

 

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: