Stand-up comedy: Kavin Jay și Harith Iskander (Netflix)

Posted by

În ultima perioadă am urmărit pe Netflix doar shouri de stand-up comedy*, iar supriza a venit din partea a doi comedianți din Malaezia ale căror speciale Netflix le-am văzut zilele acestea și mi s-au părut cu mult mai bune decât a multor americani.

Acestea două:
🎞 Kavin Jay: Everybody Calm Down! (trailer)
🎞 Harith Iskander: I Told You So (trailer)

Mi-a plăcut mai mult Kavin Jay, însă Harith Iskander este considerat “the Godfather of Stand-Up Comedy” în Malaezia, deținând și ceva premii în stand-up comedy prin Asia. O să râdeți maxim. 🙂

Păreri? Alt show care merită văzut este… ?

* mi se par variante mai bune decât serialele, care sunt teroriste din punct de vedere al timpului consumat.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

One comment

  1. Kavin Jay rulesss! Il urmaresc de atat timp si de fiecare data ma face sa rad cu hohote. Il recomand din toata inima.

Lasă un comentariu: