KFC Arena powered by Nexus – competiție națională de CS:GO pentru amatori

Posted by

KFC, în parteneriat cu Nexus Gaming și Bucharest Gaming Week (BGW) organizează o competiție națională de CS:GO (Counter Strike – Global Offensive), competiție care va reuni, sub conceptul KFC Arena powered by Nexus, echipele non-pro din România care se vor intrece pentru unul din premiile puse la bătaie, în valoare totală de 5.000 de euro.

Competiția a început de ieri și se va desfășura astfel:
25.09 – 10.10: perioada de înscrieri în turneu
12.10 – 13.10: calificările online
19.10, 26.10, 02.11: etapele online
05.11: semifinale offline (la Nexus Gamers Pub)
06.11 – 08.11: organizarea unui bootcamp la Nexus Gamers Pub pentru echipele finaliste, cu program de pregătire intensivă împreună cu doi dintre cei mai buni jucători de CS:GO din România
10 noiembrie: marea finală, pe main stage la Bucharest Gaming Week 2019.

Finaliștii vor câștiga 3.500 euro (locul 1) și 1.500 euro (locul 2), premiile fiind oferite de KFC România.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: