#lamall, prin Afi

Posted by

Noua colectie de la Tommy Hilfiger sux. Au pus-o in rafturi de 2 saptamani, nu prea am vazut multa lume sa se inghesuie si nu e neaparat pretul de vina (o camasa, de exemplu, e peste 550 de lei, o pereche de blugi tot pe acolo). Pur si simplu sux. In septembrie ma duc la Berlin, cica prind reduceri. Poate gasesc totusi cate ceva care sa-mi sature farama asta de estrogen care-mi macina tineretea.

M-am indragostit iremediabil de Massimo Duti. Cel putin magazinul din Afi ruleaza fin, oamenii-s foarte misto, place de mor, lasat mai bine de un salariu mediu pe economie pentru a creste adrenalina pe timp de criza financiara. Plecat repede, scapand astfel de presiunea pe nerv a unui ceas cam mic totusi pentru gusturile mele. Pentru iubitori, sunt in Afi niste geculite de toamna de mi-au picat maselele, insa mi le-am pastrat pentru septembrie. 🙂

La Calvin Klein si Replay o sa gasiti niste perechi faine Converse-like. Problema celei de la Calvin e ca sunt destul de inflexibile si nu se muleaza pe picior cand calci, iar cea de la Replay nu merita 300+ lei, estetic vorbind, cel putin din punctul meu de vedere. Poate daca mai trec inca odata pe acolo… 😀

H&M nu mai e ce era odata, cand trageau colegele mele din Pro pe oriunde ajungeam impreuna, ca era Bratislava, Praga sau mai stiu eu ce alt oras din SE Europei. Calitatea e din ce in ce mai proasta, ceea ce justifica preturile chinezesti. Merita pentru a face plinul de lenjerie de corp, tricouri simple si sosete, insa cam atat. Nu mi-as fi cumparat o camasa de la H&M nici daca eram inca la corporatie. lol.

Intrebare. Care este cel mai mare magazin de Converse din Bucuresti? Asta ca sa nu mai astept Berlinul si pentru tenesi.

* tare se mai grabesc femeile la shopping. Dupa mai bine de o ora eu eram frustrat ca nu terminasem nici macar un etaj, ele erau deja la cafea, jos. Pffffffff.

Bonus: cercei de concert. Nu-s de la Afi, i-am surprins la Summer Well Festival. Trebuia sa ilustrez intr-un fel articolul. 🙂

0 likes

6 comments

  1. Atunci inseamna ca suferinta te transforma, altfel nu imi explic aceast articol. Pana si postarile despre vecini sunt mai cool. Dar despre cumparaturi pt haine??!!!! Bleah.
    Este un articol foarte “metrosexual” sau asa mi se pare mie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *