10 jocuri asteptate care urmeaza sa fie lansate in 2021 | #Playstation

Posted by

Având în vedere lockdown-ul de anul trecut, jocurile video s-au bucurat de un succes deplin în această perioadă, iar pentru anul 2021 s-au anunțat, deja, câteva titluri mult așteptate de către playeri, atât pentru Playstation 4, cât și pentru PlayStation 5.

Vorbim, printre altele, de jocuri precum Far Cy 6, la câțiva ani deja de 5 și cu un New Down nu neapărat foarte reușit între timp, Gran Turismo 7, pe care-l bănuiesc că va rupe, ori Prince of Persia, un joc (remake) a cărui serie are o istorie de mai bine de 20 de ani.

Dar iată și lista, dar și trailerele acestora.

Far Cry 6

Dată lansare: TBC 2021
Gen: Acțiune/ Aventură
Dezvoltator: Ubisoft Toronto

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: