💼 BizRomania ofera solutii si recomandari dedicate comunitatii de business

Posted by

Ieri, Revista Biz a lansat BizRomânia, un proiect special care include site-ul BizRomania.ro și ediția
specială a revistei, Biz România. Acesta este dedicat comunității de business și oferă recomandări și soluții de la cei mai puternici experți și analiști pentru traversarea cu bine a crizei coronavirusului.

Site-ul BizRomânia.ro va prezenta soluții pentru marile companii, pentru IMM-uri, dar și pentru
angajații care au nevoie să înțeleagă cum să traverseze cu bine următoarele luni. Mi se pare o resursă foarte utilă pentru perioada asta, resursă pe care o recomand.

Acum este nevoie mai mult ca oricând de un proiect dedicat comunității de afaceri. Pentru că
businessul trebuie să continue. BizRomania.ro își propune să fie ghidul oamenilor de afaceri în această
perioadă de criză, urmând ca în aprilie să apară în print și ediția specială a revistei.

Este momentul să scriem acum despre cum putem trece peste această perioadă dificilă. Fără lecții teoretice sau citate din bestseller ori de la mari guru, ci cu recomandări de la oamenii de afaceri și analiștii care trăiesc acum criza globală a coronavirusului.

Marta Ușurelu, Owner Biz

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: