Muzica lo-fi gratuita din League of Legends

Posted by

O să vă placă asta. League of Legends a pus la dispoziție creatorilor de conținut care fac live pe Youtube și Twitch un album cu muzică gratuită lansată de Riot Games Music. Sessions: Vi, conține 37 de melodii lo-fi inspirate din universul League of Legends.

Lo-fi rulează fin și la studiu (nu conține versuri), și la #workfromhome, și la adormit. Albumul este disponibil chiar acum pe Spotify, Apple Music, YouTube (clip mai jos), prin urmare nu e ca și cum nu ne putem bucura și noi, civilii :), de el.

Sessions: Vi cuprinde o gamă largă de piese instrumentele și ritmuri care explorează toate aspectele muzicii lo-fi, iar ascultătorii se vor putea bucura de playlist-uri special create care îi vor însoți în rutina lor zilnică, cu vibrații diferite pentru a reprezenta după-amiaza, apusul și noaptea.

Sunt 1h și 40min de chill. Enjoy!

Dacă vă pasionează genul, găsiți și pe Clubhouse (Beatific, de exemplu).

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: