Muzica lo-fi gratuita din League of Legends

Publicat de

O să vă placă asta. League of Legends a pus la dispoziție creatorilor de conținut care fac live pe Youtube și Twitch un album cu muzică gratuită lansată de Riot Games Music. Sessions: Vi, conține 37 de melodii lo-fi inspirate din universul League of Legends.

Lo-fi rulează fin și la studiu (nu conține versuri), și la #workfromhome, și la adormit. Albumul este disponibil chiar acum pe Spotify, Apple Music, YouTube (clip mai jos), prin urmare nu e ca și cum nu ne putem bucura și noi, civilii :), de el.

Sessions: Vi cuprinde o gamă largă de piese instrumentele și ritmuri care explorează toate aspectele muzicii lo-fi, iar ascultătorii se vor putea bucura de playlist-uri special create care îi vor însoți în rutina lor zilnică, cu vibrații diferite pentru a reprezenta după-amiaza, apusul și noaptea.

Sunt 1h și 40min de chill. Enjoy!

Dacă vă pasionează genul, găsiți și pe Clubhouse (Beatific, de exemplu).

Vezi cum te poți abona pentru a păstra legătura!

🔔  Abonează-te la blog prin email (vezi sidebar), ori antrenează-ți browserul să-ți trimită notificări când public un articol (vezi clopoțelul din bula albastră de jos). Funcționează și pe mobil (iOS și Android), dar și pe Windows sau MacOS. Mulțumesc.

Lasă un comentariu: