• Share on Google+

A ajuns pe la mine o listă cu televizoarele LG care vor fi reduse de Black Friday în magazinele celor de la Altex, Media Galaxy și eMag. Numai bine, mi-am zis, am o colegă de birou care-și dorește un upgrade și, cum are LG, lista poate să-i fie ce trebuie. Și poate e valabil și pentru tine. 🙂

Altex:
43UJ620V
49UJ620V

Media Galaxy
OLED55B7V
55UJ620V

eMag
32LJ610V
OLED55C7V

La Altex prețurile sunt deja cele recomandate de Black Friday, la Mediagalaxy și eMag prețurile sunt mai mari decât cele recomandate de Black Friday, însă, ce e interesant, e că sunt și acum într-o reducere.

Acum, cate puțin despre fiecare.

Cel ieftin de la eMag e un Full HD decent, de 80cm. LG-ul spune și că este echipat cu cel mai nou sistem Smart TV de la LG și singurul ce a primit certificare de cybersecurity din partea organizațiilor internaționale de profil: webOS 3.5. Deci cea mai sigură tehnologie de pe piață. Chiar și așa, 11 sute dai, 11 sute va face.

Cele de la Altex, plus cel mai ieftin de la Mediagalaxy, sunt din categoria TV-urilor decente ca preț pentru 4K. În sfărșit poți cheltui 3 euro în plus la Netflix. Sau vedea clipuri pe Youtube de leșini lângă ecran. Și are același certificat amintit mai sus. Nu îmi dau seama cât de lente sunt, atât în comenzi, cât și ca sistem de operare.

Mai rămâne să adaug că suportă HDR, ceea ce, recunosc, mă face invidios. Una peste alta, cam aici cred că e zona potrivită de urmărit.

Dacă ai dare de mână, unul dintre cele două OLED-uri sunt pentru tine. Iar dacă aș avea eu darea ta de mână, l-aș alege pe cel mai ieftin, diferența de preț venind din rama metalică și subțire din aluminiu de la B7V (la C7V e neagră) și forma stativului, la B7V fiind o chestie sub formă de semilună.

Găsești pe Youtube un video detaliat despre diferențele dintre cele două OLED-uri, precum și faptul că tipul, reviewer profesionist de televizoare, consideră stativul modelului B7V destul de incomod în comparație cu cel de pe C7V.

Și cam atat cu televizoarele smart de la LG reduse de Black Friday.

Succes!

0 likes