LG Q6 este primul model al noii serii Q de smartphone-uri de la LG și a fost conceput, spun reprezentanții companiei, pentru cei ce își doresc un dispozitiv ce oferă tehnologia vârfurilor de gamă de la LG la un preț accesibil.

Telefonul a fost lansat la nivel internațional în iulie, însă luna aceasta a ajuns și în România, ocazie de care poți profita, deoarece LG a lansat o provocare online care atrage atenția asupra camerei frontale, pe care a convins-o să cuprindă un unghi de 100°. 🙂

LG te provoacă să te înscrii pe lgq6.ro cu un selfie în care să surprinzi cât mai mulți din prietenii tăi. Provocarea se desfășoară până la 1 octombrie 2017, premiul cel mare fiind un telefon LG Q6, acordat prin tragere la sorți (poți participa cu maxim 50 de selfie-uri).

Specificații tehnice:

Display – 5.5 inches
CPU – Octa-core 1.4 GHz Cortex-A53
Camera – 13 MP, f/2.2, autofocus, LED flash
Video – 1080p@30fps
Cameră secundară – 5 MP, f/2.2
Dimensiuni – 142.5 x 69.3 x 8.1 mm
Greutate – 149 g
SIM – Single SIM (Nano-SIM) ori Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

Restul specificațiilor tehnice le găsești aici, iar telefonul poate fi achiziționat din marketplace-ul eMAG, la puțin peste 1600 de lei (32GB). Revin cu păreri despre telefon într-o săptămână, însă mai repede pe pagina de Facebook costin.ro, cu fotografii făcute cu el.

Cum arată?Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001.

He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs.

In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro).

More «here».

All author posts