• Share on Google+

Era să ratez, în ideea în care am aflat abia acum 1 oră 😛 , să-ți povestesc despre faptul că mâine, începând ora 21:00 (deci ar trebui să fi acolo pe la 20:30 pentru înscriere), va avea loc o licitație cu strigare de sisteme audio și căști la AVStore, mai multe detalii fiind disponibile pe pagina dedicată acestui eveniment.

Pentru cei care au urmărit perioada când făceam vlog (aproape) în fiecare zi, la licitația AVStore de anul trecut am participat și eu, întorcându-mă acasă cu o pereche de căști de la oppo, la jumătate de preț. O port chiar și în acest moment, este în aceeași stare.

Iată vlogul de anul trecut…

… și un clip făcut de AVStore despre evenimentul de anul trecut, în care mă puteți vedea și pe mine în timpul unei licitații (dacă nu mă înșel este chiar cea pe care am și câștigat-o, la finalul serii), cu Dana, Șuțu și Despot în spate.

La licitația de anul acesta am zărit, printre cele 30 de produse, niște boxe care m-ar coafa, perechea de căști oppo de mai sus, însă și Momentum, căștile in-ear despre care îți povesteam acum câteva zile și pe care le recomand tuturor care-și doresc așa ceva.

E cam din scurt, însă dacă vedeți ceva ce vă place, nu ratați evenimentul de mâine seară. Toate produsele au prețul de plecare de 1 leu.

Photo by wu yi on Unsplash

0 likes