⚽ Liga 1 în Fifa 20

Posted by

Aseară, la The Ark în București, Electronic Arts și Liga Profesionistă de Fotbal din România au anunțat includerea Ligii 1 în Fifa 20, precum și faptul că Gheorghe Hagi revine în Ultimate Team. Dacă nu mă înșel, e prima prezență a României într-un joc de talia asta. Un eveniment istoric pentru toți fanii și jucătorii de FIFA din România, bizar pentru alții.

Fifa 20 va fi lansat pe 27 septembrie 2019, costă 340 lei (standard edition), sau 306 lei pentru abonații EA Access. Apropo, nu știu dacă știați de treaba asta cu EA Access, you should have it. E un abonament care costă cât un pachet de țigări pe lună și îți oferă acces la cele mai cunoscute jocuri EA, sau reduceri pentru cele mai noi. Un fel de Netflix pentru jocurile EA.

🔗 PlayStation Store

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: