LinkedIn va lansa Live Audio Rooms, serviciu concurent Clubhouse

Posted by

Un tweet publicat cu câteva ore în urmă de către Matt Navarra, ex-TNW, dezvăluie planurile LinkedIn de a intra în zona deschisă de Clubhouse cu Live Audio Room, un serviciu care, ghici ce, are același UI cu rețeaua de care se bucură în prezent doar posesorii de iPhone.

Mă amuză că, în ceea ce privește UI, nici LinkedIn nu s-a chinuit prea mult, nici Twitter și nici Facebook nu o vor face. Odinioară doar Facebook părea să copieze tot ce mișcă, acum nimeni nu se mai stresează pe tema asta. Ori la bal, ori la spital. 🙂

Click / tap pe imaginea căreia Matt i-a dat share.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: