Ce trebuie sa stii despre functionalitatea «See more» (swipe-up) de pe LinkedIn

Posted by

Prin septembrie, anul trecut, LinkedIn se lăuda cu un layout nou, însă și cu faptul că secțiunea de Stories devenea disponibilă tuturor utilizatorilor. Luna aceasta, LinkedIn a implementat și anunțat o funcționalitate nouă, butonul „See more” în secțiunea de stories, care permite utilizatorilor să dea swipe-up și să acceseze link-uri externe, pe modelul binecunoscut existent pe Instagram.

Iată, pe scurt, ce ar trebui să cunoști despre acest nou update.

Butonul de swipe-up este disponibil pentru:

  • Paginile de LinkedIn.
  • Membri care au peste 5000 de contacte sau followers și care au butonul de „Follow” ca CTA principal. Vezi cum poți seta butonul de „Follow”, ca fiind principala acțiune pe pagină, aici.

Cum poți insera un link în stories în 5 pași:

  • Adaugi poza sau video-ul în secțiunea de stories;
  • Dai tap pe icon-ul 🔗, pentru link;
  • Adaugi URL-ul către link-ul dorit;
  • Alegi CTA-ul potrivit;
  • Apeși „Done”, and that’s it.

This is cool, însă dacă observi că opțiunea de swipe-up nu merge pe pagina ta, este ok, pentru că acest feature nu este, încă, disponibil tuturor userilor, iar propagarea lui poate dura. Poți vedea detalii despre noul buton de swipe-up pe pagina LinkedIn, aici.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: