LinkedIn ofera 4 sfaturi despre cum sa faci un video ad de succes in 2021

Posted by

Sfatul 3: Păstrează partea audio simplă și folosește subtitrări

Cercetările au arătat faptul că este important ca în reclamele video să existe o singură sursă audio: fie narațiunea, fie o muzică de fundal. Video-urile care au atât o voce, cât și o melodie pe fundal, vor reduce rata de completare a reclamei și vor scădea rata de engagement.

O altă descoperire încurajează folosirea subtitrării în video-uri. 79% dintre video-urile de pe LinkedIn sunt vizualizate fără sunet. Afișând o subtitrare (în aceeași limbă ca cea din audio), reclama poate duce la mai multe acțiuni sociale din partea audienței.

🎬 – gândește ca un director de film mut. Video-ul tău comunică fără a avea sunet? Folosește subtitrări și încearcă și animația grafică pentru a comunica ideile pe care vrei să le transmiți prin reclama video.

Sfatul 4: Păstrează copy-ul scurt și adaugă un buton de CTA

Video-urile cu o descriere mai lungă de 4-5 rânduri au metrici de performanță slabi. Păstrează textul în 100-150 de caractere.

🎬 – păstrează copy-ul în sub 3 rânduri și scrie punctele cheie în primele două rânduri. După primele două rânduri se va afișa butonul „See more” și poate reduce engagement-ul cu 7%.

Pentru a vedea specificațiile, dimensiunile și formatele potrivite pentru ad-uri puteți consulta secțiunea video ads guide.

* photo by inlytics | LinkedIn Analytics Tool on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: