Sephora participa la Live (Stream) Shopping Fridays, teste pe care Facebook le face in perioada asta pe opt pagini (fashion & beauty)

Posted by

De două vineri uit să văd Live Shopping Fridays, teste pe care Facebook le face în acestă zonă despre care am tot povestit că este unul dinre trendurile în Influencer Marketing de anul acesta. Anunțul a fost făcut într-o postare în newsroom de pe 18 mai, iar la aceste teste vor participa câteva pagini de Facebook din zona de beauty / fashion.

ℹ️ Vezi mai multe articole despre subiect pe tagul: Live Stream Shopping.

Mai jos o să găsiți lista paginilor pe care ownerii și influenceri prieteni vor prezenta diferite produse despre care utilizatorii pot avea detalii despre preț și le pot cumpăra fără a părăsi live-urile. De asemenea, am listat și programul (există anumite date și ore la care vor fi aceste liveuri).

Live-urile vor fi disponibile în tabul Shop / Magazin.

NR_LSF_Demo.gif

Iată și lista paginilor participante:

Program?

Each Friday, three brands will go live around a common theme: Glow Up, New Fashion Finds and Self Care Spotlight.

  • Glow Up – May 21, June 11 and July 2 12:00PM – 1:30PM PT/3:00PM – 4:30PM PT
  • New Fashion Finds – May 28, June 18 and July 9 12:00PM – 1:30PM PT/3:00PM – 4:30PM PT
  • Self Care Spotlight – June 4, June 25 and July 16 12:00PM – 1:30PM PT/3:00PM – 4:30PM PT

Pentru a vă ușura puțin viața, 12:00 PM Pacific Time înseamnă 19:00 GMT / 21:00 EET (Bucharest). Liveurile au o durată de 1.5h și se desfășoară începând cu ora 9 seara, însă mai sunt unele programate pentru miezul nopții (EET / Bucharest).

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: