Live pe Facebook, despre business, marketing si creatori de continut in Aprilie 2020

Posted by

Mâine dimineață, la ora 11, vorbim din nou despre creatorii de conținut în această perioadă de distanțare socială, Live, pe pagina de Faceebook 2Performant, împreună cu Marta Ușurelu1 din partea Revistei Biz, publicație cu o experiență uriașă în colabrarea cu influencerii și crearea de conținut online, Cabral Ibacka2, un creator de conținut neobosit, cu vizibilitate pe toate display-urile, first sau second screen, și Dorin Boerescu3, CEO @ 2Performant, singura platformă automatizată din România care intermediază colaborările dintre branduri și influenceri / afiliați.

Va dura o oră, sau ceva, iar dacă sunteți interesați de vibe-ul și tonul acestor live-uri vă invit să-l vizionați pe cel de săptămâna trecută, la care au participat Alex Negrea și Cristi Manafu. L-am publicat aici.

Note de subsol:
1. Marta Ușurelu – Publisher a@ Revista Biz // Blog | Facebook | LinkedIn
2. Cabral Ibacka – MC, host, blogger // Blog | Facebook | LinkedIn
3. Dorin Boerescu – CEO @ 2Performant.com // Facebook | LinkedIn

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: