Gadgets: Made by Google

Nu sunt Apple, nu sunt neapărat prietenoși în comunicare, nu-i interesează estul Europei, însă cred că cei de la Google fac niște treburi tare mișto la care, din diferite motive care nu cred că țin de ei, nu prea avem acces.

Pe bune. Ați intrat vreodată aici?

În cel mai rău caz o să vă spună că Google Store nu e disponibil în România și că se străduiesc să ajungă în cât mai multe țări cu struguri și prune (banane nu creștem).

Însă te lasă să bălești la US Store.

Smartphoneul Pixel mi se pare genial. Design plăcut, simplu, subțire, Apple style, nu-ți promite diagonale și megapixeli care să explodeze ( la propriu 🙂 ), iar sistemul de operare este tot al lor.

Mă gândesc că ar trebui să funcționeze brici.

Google WiFi? Simplu, frumos. De Google Home ce spuneți? Mi-ar plăcea așa ceva pe birou. De Cromcasturi nu mai amintesc, si-gur le știți.

PS. Ai pus mâna pe un Pixel? Cum e? Nu întreb pentru un prieten, pe mine mă mănancă-n palmă. 🙂

Comentarii prin Facebook

comentarii

Published by Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001. He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs. In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro). More «here».

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *