Există un cover pentru « MAGIC! – Rude » din perspectiva fetei

Posted by

Din diferite motive pe care n-aș putea să le explic neapărat, îmi place MAGIC! – Rude. Unul dintre ele ar putea fi faptul că am cântat-o mult pe la karaoke. Și mi-am adus aminte de ea zilele trecute când am revenit pe Soundcloud. Nu știu ce a fost în capul meu să stau atâtea luni fără muzică.

Am renunțat la Apple Music, folosesc mai nou Spotify pe laptop și PlayStation, însă am revenit pe Soundcloud pentru remixuri, dubstep și trap. Mă gândesc că doar Youtube Music ar putea bate (și) Soundcloud, și că, mai devreme sau mai târziu, la Youtube Music o să ajungem cu toții.

Iar sc mi-a sugerat varianta trap de mai jos, pe care sunt sigur că am mai ascultat-o în trecut.

Bun remix.

Ce nu știam și m-a surprins este faptul că există și un remix din perspectiva fetei, care îi ia apărarea iubitului ei pentru a se căsători cu el. În fine, îmi dau seama că ideea / interpretarea poate fi percepută ca fiind destul de cheesy, însă mie mi se pare tare simpatică. 🙂

Fata este “interpretată” de Samantha J, care a ajuns între timp la 23 de ani. Și pe Instagram.

Bună dimineața!

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: