SIE a lansat Marvel’s Spider-Man Game of the Year Edition

Posted by

Spider-Man va împlini săptămâna viitoare un an de PlayStation, ocazie cu care, ieri, Sony Interactive Entertainment a lansat o ediție specială Game of the Year, disponibilă atât digital pe PlayStation Store, cât și la partenerii oficiali ai PlayStation în România. Aceasta conține jocul integral, dar și cele trei capitole speciale din DLC „The City That Never Sleeps”, disponibile și separat pe PlayStation Store.

Citeam că a fost vândut în întreaga lume în aproximativ 13,2 milioane de exemplare. Și, din păcate, este unul dintre jocurile pe care nu le-am terminat. Încă. Și, apropo de jocuri care urmează filmele, mai am un joc pe care vreau să-l termin: Battlefront II, publicat de Electronic Arts. Star Wars, gen. 🙂 E cineva pe aici care a terminat Spider-Man? Grafica e spectaculoasă.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: