Mi Note 10 Lite | gadget in teste

Posted by

Săptămânile trecute am avut în teste un Mi Note 10 Lite, smartphone lansat de Xiaomi pe piața din România pe 14 mai, fiind anunțat pe final de aprilie, în cadrul lansării globale ce a comunicat, de asemenea, și Redmi Note 9, precum și versiunea Redmi Note 9 Pro. Range-ul de preț (recomandat) a fost de 1700 – 1800 ron, iar magazinele alese pentru distribuție au fost eMAG, evoMAG, Altex, PCGarage, Flanco și Cel.ro.

Specificațiile tehnice le găsiți pe GsmArena, iar comparația cu Mi Note 10 este disponibilă aici, însă am adăugat acolo și Mi 10 5G, telefon despre care am vobit în lockdown, live pe Facebook. De data aceasta, soarta a făcut să fie imposibilă o altă transmisiune live. Mai jos aveți câteva poze cu telefonul, un soft-of unboxing în imagini, fără un review propriu-zis. Sunt alții mai pricepuți decât mine și prezenți la doar un google distanță.

Cum spuneam însă și în lockdown, nu cred că o să trec înapoi de la iOS la Android (deși mai folosesc un Samsung S9, însă nu în mod cuirent, e blocat pe un alt proiect), cel puțin nu momentan, însă, personal, mi-ar plăcea un smartphone cu ecranul mai mare decât cel de la iPhone X. Deși e perfect. Sau cel puțin așa am crezut până am dat peste telefoane cu ecran mai mare. 🙂 Știm și noi cum e cu perfecțiunea asta. Always on motion, ca să fiu delicat.

Altfel, dacă nu ați urmărit Xiaomi în pandemie, vă fac un scurt rezumat la cât am prins eu. A lansat o verisiune nouă de OS bazată pe Android – MIUI 12 – și trei telefoane – Redmi Note 9,  Redmi Note 9 Pro și Mi Note 10 Lite -.

A fost desemnată una dintre cele mai inovatoare companii din lume (BCG “The Most Innovative Companies 2020: The Serial Innovation Imperative” – 24th), iar la finalul lunii mai Xiaomi raporta o creștere a veniturilor de 13,6% față de anul anterior și plasarea pe locul 4 la nivel mondial în ceea ce privește livrările de smartphone-uri, cu o cotă de piață de 11,1%.

Dar iată și imaginile cu Xiaomi MI 10 Note Lite, căci m-am luat cu vorba. 🙂

 

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

One comment

  1. M-am jucat si eu recent cu un Xiaomi, mai ieftin ca Lite-ul primit de tine, si am fost impresionat de cat de bine e construit, cum se misca, de interfata relativ curata. Inteleg de ce lumea cumpara telefoane premium, insa pentru utilizatorul obisnuit un Xiaomi cred ca este suficient, mai ales acum ca Huawei este impins incet incet din piata din cauza problemelor cu guvernul SUA.

Lasă un comentariu: