🎮 Middle-earth: Shadow of War

Posted by

Dezvoltat de Monolith Productions și lansat de Warner Bros, Middle-earth: Shadow of War™ este o continuare la Middle-earth: Shadow of Mordor™, un joc care a câștigat mai bine de 50 de premii în ultimii 2 ani. De asemenea, este unul dintre jocurile cu cea mai mișto grafică pe care eu am văzut-o în aceeași perioadă.

Notă: Shadow of War is rated M for Mature (violence).

Middle-earth: Shadow of War features an original story with the return of Talion and Celebrimbor, who must go behind enemy lines to forge an army and turn all of Mordor against the Dark Lord, Sauron.

Trailer:

Spot TV:

Gameplay:

Links:
Youtube
Website
– Playstation (preorder): revin cu link

Acum, dacă ai chef de un joc bun din toate punctele de vedere ce va fi lansat în 2 săptămâni (10 octombrie 2017), însă nici nu ai o problemă cu violența în jocuri (după ce dobândești oareșce skilluri, orice bătălie devine o baie de sânge pentru Orci 😉), sequel-ul Shadow of War din seria Middle-earth este ceea ce-ți trebuie.

La nevoie, poate deveni o sursă bună anti-stres la câte ravagii cred că vei putea face în jocul ăsta. Shadow of Mordor, cel puțin, era perfect. 🙂

Pe site-ul oficial poți găsi link-uri către versiunile disponibile pentru fiecare platformă în parte, PC ori console (Microsoft și Sony).

Succes! 😀

0 likes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *