• Share on Google+

J&B Blending Spirits a făcut o treabă foarte mișto anul ăsta, cel puțin pentru toți cei pe care-i putem clasifica ca fiind Xennials. Pentru cine nu a deschis încă internetul la Xennials, iată aici un articol. Pe scurt, sunt cei născuți între 1977 și 1983, prinși, cumva, între Millenials și Gen X.

Revenind la J&B, în anii precedenți brandul a provocat întâlnirea dintre personalităţi muzicale diferite, fapt care i-a adus împreună, cântând în stil propriu melodiile celuilalt, pe Macanache şi Adda, Robin and the Backstabbers şi Alex Velea, ori DOC şi Delia.

Anul acesta a ales să pună față în față două generații (chiar ultimele două amintite mai sus), motiv pentru care celebra formație Compact a cântat piesa 1000 RPM în stilul propriu, iar Denis Roabeş (The Motans), autorul piesei, a cântat Fata din vis, unul dintre hiturile întregii generații Xennials.

Două lucuri mai adaug.

Ambele interpretări mi se par super tari (ok, poate 🙄, pe alocuri, îmi place mai mult stilul șoptit de la The Motans pe versurile Compact), însă ceea ce cred că trebuie menționat este faptul că, iar acesta este momentul în care mă încearcă o senzație de piele de găină, diferența în timp dintre cele două piese este de 34 de ani.

Compact – 1000RPM

The Motans – Fata din vis

Place?

2 likes
  • Andrei
    Reply
    Author
    Andrei

    Pentru mine the motans au castigat hands down! Mi-au placut la nebunieee