Aproape 1000 de persoane au votat pe LinkedIn mutatul & workfromhome de «la tara»

Posted by

Plecând de la un studiu Vodafone ale cărui rezultate le-am publicat pe finalul primei săptămâni ale lunii, am creat și un poll pe LinkedIn care a avut 965 de voturi din 24.012 views. Rezultatele acestuia? 55% dintre respondenți s-ar muta la țară în următorii 1-2 ani, în ciuda lipsurilor de rigoare: acces la locuri de muncă, cultură (teatru, cinematograf), activități, oameni, aeroport.

Prin comentarii veți găsi și câteva mărturii ale unor persoane care au făcut-o deja. Personal cred că este o decizie destul de importantă și în același timp neplicabilă, cred, majorității. Voi mai publica pe blog și alte rezultate ale pollurilor pe care le public pe LinkedIn pe tagul LinkedIn Polls.

 

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

One comment

  1. Multa lume este obosita de betoane si aglomeratie chiar daca avantajele de a locui intr-un oras mare sunt evidente..

Lasă un comentariu: