Camere cu muzica pe Clubhouse

Posted by

De câteva luni deja (milestone) intru pe Clubhouse doar pentru a înregistra podcasturi (poate le și public!), ori roomuri ale clienților, ori pentru a asculta muzică. Pe afară sunt mulți artiști care pornesc camere / rooms în care nu se vorbește ci se ascultă muzică, ceea ce merge perfect cu #workfromhome.

Iată o listă cu conturi de Clubhouse pe care le puteți urmări pentru a asculta muzică, pentru momentele când nu aveți chef de playlist-urile personale, ori sunteți pur și simplu curioși să vedeți ce mai ascultă și altă lume care lasă aplicația deschisă în timp ce face și alte lucruri prin casă, ori muncește de acasă. 🙂

Beatific a fost primul cont pe care l-am descoperit și am observat recent că atât lui cât și lui Imen Niazi le-au fost activate funcția Payments lansată de Clubhouse în aprilie. Au urmat Tarik, Hyla, Nisim, Imen, room-urile de meditație, iar, recent, am descoperit room-uri de HipHop. Sunt mult mai multe, însă abia la început majoritatea dintre ele.

Iată și o listă de la care să începeți.

* photo by Melanie Pongratz on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: