Need For Speed Heat (2019) | #giveaway #playstation4

Posted by

După FIFA 20 oferită de Electronic Arts și Death Stranding oferită de PlayStation România, urmează, după cum a anunțat și titlul, ca unul dintre cei peste 400 de abonați ai newsletterului prin WhatsApp 0743GAMING să primească, prin tragere la sorți, o licență Need For Speed Heat (Full Game).

Câștigătorul licenței NFS HEAT va fi extras vinerea viitoare, pe 29 noiembrie, cu random.org, înainte de trimiterea newsletterului, iar acesta va fi anunțat printr-un mesaj pe WhatsApp, după newsletter. Tradițional, deja. Și eu sunt curios ce va urma!

Cum te poți abona la newsletter?

1. adaugă 0743 426 464 în agenda telefonului cu numele 0743 Gaming
2. trimite un mesaj prin WhatsApp cu textul START

informații importante

Licența este oferită de Bloggers Lan Party (BLP), post-eveniment, acesta având loc weekend-ul care a trecut la Qreator, în Piața Victoriei din București. Găsești aici câteva fotografii de la eveniment cu sălile de recreere dar și de competiții, printre care și una în care whatevăruiește BB din Death Stranding.

NFS Heat a fost lansat de Electronic Arts în urmă cu o săptămână și un city-break, pentru PlayStation4, Microsoft Windows și Xbox One, fiind cea de-a 24 ediție a jocului, aniversând 25 de ani de la lansarea seriei. La mulți ani, zic, și organizatorului BLP care a împlinit în acest week-end cam tot pe atât. :-))

Succes!

PS. Licența este în format electronic, ceea ce înseamnă că va putea fi folosită imediat. Jocurile se pot achiziționa (cu redeem code tot achiziție se numește) și instala remote, de la birou, pentru a te aștepta cuminte, când te întorci de la serviciu. 😀

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

3 comments

Lasă un comentariu: