🎮 NFS Hot Pursuit Remastered | PlayStation

Posted by

Need for Speed Hot Pursuit este unul dintre cele mai tari jocuri ever. Este despre viteză, putere, stabilitate, (im)previzibil și recorduri de viteză din ce în ce mai greu de depășit. Iar clipul de mai jos targetează pasionații, care ajung să cunoască cursele atât de bine încât la prima curbă luată greșit, chiar și cu o sutime, jocul se încheie, iar controllerul este pasat la următorul jucător.

Bine, asta e varianta săracului :), mai nou totul se întâmplă online, fiecare la casa lui, ceea ce ne aduce aminte că va fi o iarnă lungă, să sperăm că fără surprize de genul lockdown, iar Need for Speed Hot Pursuit Remastered este o alegere excelentă pentru weekenduri friguroase indoor. Pe PlayStation va ajunge pe 4 Noiembrie și sper ca PS4 Pro enhanced înseamnă 4K. 🙂

Costă 180 ron, ori 162 pentru membri EA Play (fostul EA Access).

Dar iată și trailerul:

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: