• Share on Google+

Îmi aduc aminte cum, pe la începutul anilor 2000, alergam după toate plăcile grafice GeForce de la NVIDIA pentru a ne juca Quake 2/3, ori, ceva mai tarziu, Counter Strike 1.5/1.6, shootere pentru care aveai nevoie de o grafică cât mai bună pentru a putea vedea inamicul cât mai repede.

Mi-am adus aminte de treaba asta când, în urmă cu câteva zile, am primit un comunicat de presă din partea NVIDIA, din care îți citez esențialul. 🙂

NVIDIA a lansat astăzi un nou video la rezoluție 4K, cu 60 FPS care prezintă gameplay-ul jocului Need for Speed Playback, alături de un set de specificații recomandate pentru jocul care urmează să fie lansat pe 10 noiembrie.

Acum, dacă ai un device ce redă 4K, iar, ca bonus, ești și vreun fan al jocurilor și, în special, al graficii acestora, vezi, te rog, clipul lansat de NVIDIA. E mai jos.

In-cre-di-bil. Alte păreri mai temperate? 😂 😂 😂

PS. Jocul va fi lansat pe 10 noiembrie, dacă ai un PlayStation îl poți precomanda de aici. Varianta Deluxe cred că oferă și descprcarea lui cu 3 zile înainte de data oficială. 🙂

0 likes
 • Cozmin
  Reply
  Author
  Cozmin

  Pentru un joc care ar presupune viteza, actiune, dinamica, are energia unui joc de mah jong intre 2 pensionari. Serios, e doar plictiseala si rutina, acum si in 4k, miscarile masinii sunt la fel ca in editiile pe care le jucam acum 4-5 ani, fizica masini arata ok dar interactiunea cu celalalte obiecte din jur e la fel ca si la MostWanted, Carbon sau Underground. Se concentreaza tot mai mult pe calitatea imaginii si tot mai putin pe gameplay, pe feeling-ul ala care sa te lipeasca in scaun pana la finalul cursei. Rememer the speed blur from U2 sau MW? pfff

  • Costin
   Reply
   Author
   Costin

   Exagerezi puțin, sunt diferențe majore între toate NFS-urile, și cred că, până la urmă, este și o chestiune de gust. Cât despre grafică, în jurul ei jupiterează întreaga industrie. Și sunt bani mulți aici pentru producători (hard, soft). Pentru noi sunt jocuri cât mai aproape de realitatea care ne înconjoară. VR. O să ajungem să nu ne mai mișcăm din scaun, însă, teoretic, să fi parcurs mii de mile :-)))))

   • Cozmin
    Reply
    Author
    Cozmin

    Pai e de gust, dar din video-ul acela asa se simte miscarea – la fel ca cele de dinainte. Iar la grafica, da, ai dreptate, o sa deschidem cate un joc sa mai facem niste sport, sa mai vedem cum e vremea afara (ca banuiesc ca nu mai e mult si un NFS sincronizat cu Accuweather nu ar fi imposibil) :))

    • Costin
     Reply
     Author
     Costin

     ahhhaahha coreeeect. plouă afară? ploua și în joc! 🙂