Îmi aduc aminte cum, pe la începutul anilor 2000, alergam după toate plăcile grafice GeForce de la NVIDIA pentru a ne juca Quake 2/3, ori, ceva mai tarziu, Counter Strike 1.5/1.6, shootere pentru care aveai nevoie de o grafică cât mai bună pentru a putea vedea inamicul cât mai repede.

Mi-am adus aminte de treaba asta când, în urmă cu câteva zile, am primit un comunicat de presă din partea NVIDIA, din care îți citez esențialul. 🙂

NVIDIA a lansat astăzi un nou video la rezoluție 4K, cu 60 FPS care prezintă gameplay-ul jocului Need for Speed Playback, alături de un set de specificații recomandate pentru jocul care urmează să fie lansat pe 10 noiembrie.

Acum, dacă ai un device ce redă 4K, iar, ca bonus, ești și vreun fan al jocurilor și, în special, al graficii acestora, vezi, te rog, clipul lansat de NVIDIA. E mai jos.

In-cre-di-bil. Alte păreri mai temperate? 😂 😂 😂

PS. Jocul va fi lansat pe 10 noiembrie, dacă ai un PlayStation îl poți precomanda de aici. Varianta Deluxe cred că oferă și descprcarea lui cu 3 zile înainte de data oficială. 🙂


Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001.

He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs.

In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro).

More «here».

All author posts